Gästboken
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

som vanligt

Är det inte crossar och trimmade mopeder som körs på gåvägen sommartid på hällsgums gatans gåväg

Så är det överljuda skotrar istället på vintertid , detta problem har anmälts otaliga gånger och är nog nåt

Som man får leva med oavsett hur illa det är, tyvärr!

onsdag 20 februari 2013

Kramforsbo

Precis, och de allra flesta kör som dårar. Jag skall ringa kommunen och se vad dem säger om det hela.

Mycket barn, och folk som promenerar i området plus att på nätterna när det kanske inte är så mycket folk i rörelse så lever det om istället.

tisdag 19 februari 2013

Kramforsbo 2

Lika populärt är grönområdet och vägarna vid/omkring Kyrkviken,      inte många som anväder skoterleden...

tisdag 19 februari 2013

Kramforsbo

Det verkar vara väldigt populärt att köra på grönområdet mellan Hällgumsgatan och Kramm, merparten av alla skoterförare kör dom "dårar" där samt på gångvägen nedanför Kramm.

Varken särskilt säkert, eller trevligt för oss som promenerar där.

Sen är det också populärt att sätta dit annan ljuddämpare på sina skotrar så det lever om så in i h-e, alla tider på dygnet sker detta dessutom. Varför vara ute och åka skoter kl 03:00 en vardagsnatt och dessutom gasa som en dåre? Mycket oansvarigt.

söndag 17 februari 2013

Thomas.Källman

Lördagen den 16/2 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött. . . 

fredag 15 februari 2013

Glenn

Hej

Som ni kanske redan vet så blir det en vinterdag på stan på lördag ( 16/2) Vi skoteråkare får även i år köra skoter in till stan, för att kika på knallar av olika slag, och kanske köpa en grillad hamburgare av oss i GSK..:) I år kör vi in via Flogsta och vidare bort förbi Hällgumsgatan och upp bakom hotell Kramm. Vi har skoterparkeringen utanför Krambo. Det kommer att sitta skyltar ute efter spåret så man ser vart man ska åka. Så får vi hoppas på att det blir en bra dag med bra väder.

fredag 15 februari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 9/2 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

fredag 08 februari 2013

Peter Vestin

Vill rikta ett litet tack till de hänsynsfulla skoteråkare som kör vägen i gamla Storbacken. Det är tacksamt att ni stannar och kör åt sidan, när vi kommer med våra hästar. Tack för det!! 

måndag 04 februari 2013

Nille

Fredag 22/2 mellan 18-21 kommer stugan vid skälandsjön vara öppen med försäljning av hamburgare, korv, kaffe och dricka. Hoppas det blir lika kul som förra gången.

lördag 02 februari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 2/2 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

fredag 01 februari 2013

Glenn Ordförande

Daniel: Görans mail finns på startsidan..bara att skrolla ner..han vet mer om när det blir en kurs till.

söndag 27 januari 2013

Daniel Sjödin

Hejsan, är lite nyfiken på när nästa kurs för förarbevis är, och mailadressen till göran lindström? Tack på förhand.

söndag 27 januari 2013

Nille

Tack alla som kom till skälandstugan ikväll, otroligt kul för oss som jobbade. Tippar på 60-70 skotrar.

Tack för responsen, personalen.

fredag 25 januari 2013

Nille

Fredagkväll 25/1 mellan kl 18-21 är Härnösands skoterstuga vid skälandsjön öppen med försäljning av hamburgare, korv, godbitar, kaffe och dricka. Välkommen!

torsdag 24 januari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 26/1 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

torsdag 24 januari 2013

Ordförande

Hej

Skoterträffen på lördag i Tueggen INSTÄLLD!

pga finns inga som kan grilla/sälja hamburgare. Vi kommer flytta den till ett annat datum.

onsdag 23 januari 2013

Peter J

Men åk snöskoter istället!

onsdag 23 januari 2013

Besviken markägare

Jimmy Lundkvist, du var de en stolle utan dess like. Till mig har du då icke ringt och samtalat fast än jag bor i Kramfors kommun. Ang. hjälp från eran organisation, klubb, grupp eller vad det själv är ni kallar er så vill jag ej heller ha den. Skyltning klarar jag själv men jag anser att det skall EJ behövas ifall NI förare av dessa motorfordon tar ansvar för er framfart så ni EJ skadar skog och mark.  Min ambition var aldrig att "sätta" dit någon som jag tidigare gjort klart, utan endast väcka samtal kring detta. Tråkigt om man måste ta till rättsliga åtgärder..

onsdag 23 januari 2013

Jimmy Lundqvist

Till Besviken markägare! Nu har jag samtalat med så gott som alla markägare (utom SCA och en som äger ett skifte som går mot Kroksjön) mellan Valasjön till Stornordsjön och ingen känns vid detta. Jag har försökt att & Freeriders vägnar vara tillmötesgående och hjälpa dig som markägare med att ex.skylta sprida info mm. Då du ej vill ge dig till känna (vilket både jag och de markägare jag talat med) tycker är märkligt då jag/vi bara vill hjälpa till, kan jag ej göra så mycket mer åt saken. Mitt erbjudande om att hjälpa dig med att lösa problemet på bästa sätt står kvar. Jag bor ca 200m från den väg du svänger upp till din mark och finns alltid på mobilen (hitta.se). Med detta avslutar jag denna diskution och jag/Freeriders tar helt avtånd från denna sk skadegörelse om du inte har mer konkret att komma med. /Mvh Jimmy Lundqvist

tisdag 22 januari 2013

Ordförande

Hej

 Finns det några som kan hjälpa till att grilla hamburgare på vår skoterträff: Lördag 26/1 i Tueggen stugan.. mellan 11-14

kontakta mig snarast om ni kan.

tisdag 22 januari 2013

 

Visa nummer << Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>Sida 3 av 90
Powered by Phoca Guestbook