Gästboken
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

skoteråkare

janne från byn: först och främst så särskriver vi inte snor ungar utan det är ett ord, snorungar. och ang. dessa snorungar så tror jag att dessa yngre förmågor är bättre påläst än vad du är då det gäller terrängkörningslagen. Enligt terrängkörningslagen så får man framför ett motorfordon nästintill vart som helst (förutom tomter och hyggen)sålänge snötäcket är så pass tjockt att det skyddar marken. Och är snötäcket 1 meter som det är där uppe i fiskja/högsta så kan aldrig det ge någon skada på marken(detta har jag vetskap om pga. att jag vet vilket slit som krävs för att få till en vinterväg som skall bära t.ex tunga maskiner). Så sluta klaga ifall några ungdomar är där och leker av sig. Bättre att de är och \"buskör\" uppe i högsta än att de buskör där man inte får köra, och då tänker jag på grönområdet nere i kramfors osv.Jörgen: Nog tror jag att snötäcket är tjockt nog..

onsdag 10 mars 2010

Jörgen

Glenn:Jag pratade med berörd markbrukare i höstas när han var där och slog och han sa då att det var bra om man inte åkte där förrän det hade blivit ORDENTLIGT med snö, och är det inte ordentligt med snö nu ja då vet jag inte.......sedan när man tar skoterkort så pratar man väl om sånt här, att inte köra på odlad mark....lr??
Det är väl bara att leta reda på " lämmeltåget " och prata med dom om såna här saker.

MVH Jörgen

måndag 08 mars 2010

jonas

Göran tack för hjälpen skotern blev toppen.och ledera tycker jag är i bra skick.vi som åker skoter ska nog tacka dessa herrar som drar omkring på ledsladden till dom fina lederna.har kommit fram till att det är dom som kör sakta som kör sönder lederna man ska åka uppe på knölarna de går det fint.se upp och kör förskickigt.Dom som inte kan hålla sig på leden kanske har dåliga skotrar som bara styrs av leden.nä vi behöver fler medlemmar så vi kan hålla lederna uppe.
Stöd klubben Bli medlen.

söndag 07 mars 2010

janne

fattar inte att snor ungarna kan hålla sig efter leden som vanligt folk...

söndag 07 mars 2010

Glenn

OBS...Fick ett sammtal av markägaren som har lägdorna upp i högsta (Vid sjöarna) ALL Skoter åkning förbjuden förutom på leden pga höst sått.....RESPEKTERA detta annars blir det stopp med skoteråkning där.!!

MVH Glenn Eriksson

söndag 07 mars 2010

Göran

Efter samtal med markägare i väja där leden går ÖVER GÅRDSPLANEN önskar han att vi tar ner farten,Dom flesta sköter sig bra men det finns ju altid dom som vill köra för fort ni vet säkert själva vilka ni är som inte kan sköta er! SÄNK FARTEN annars blir det fart hinder vilket försvårar sladdning mvh Göran

söndag 07 mars 2010

Thomas Källman

Lördagen den 6/3 är Högsjö-stugan öppen mellan kl 11.00-14.00. Försäljning av hamburgare, varmkorv, dricka, kaffe etc. Väl mött.

fredag 05 mars 2010

Anders

Tack för hjälpen Mattias.Din skottning och Glenns muskler gjorde att det ordnade sig till slut.Sugen på en Nytro för 50 öre......?

tisdag 02 mars 2010

Ordförande

Nu laddar vi för Vinterfesten 2010 i Kramfors

tisdag 02 mars 2010

Ordförande

Pejje! Har du inte heller "kört" på så fina leder??

måndag 01 mars 2010

Helena

Tyvär så kan inte Dahlins.Motor komma idag den 28/2, han ha fått förhinder, men vi ha öppet som vanligt med hamburgare och korv kl 11-14, så välkommen ändå. Högsjö Skoter :)

söndag 28 februari 2010

pejje

Var ute och levererade ved till sjupuss med göran o ann måste bara få säga att jag har ALDRIG åkt på så fina leder i hela mitt skoter liv GRRRYMT bra jobbat killar o tjejer som fixat detta

lördag 27 februari 2010

Thomas Källman

LÅNG-HELG I HÖGSJÖ. Lördagen den 27/2 är det försäljning i Högsjö-stugan av ärtsoppa, varmkorv, dricka, kaffe etc, mellan kl 11.00-14.00. Vi säljer även hamburgare på Östbytjärn (fiske-premiär). SÖNDAGEN den 28/2 har vi skoter-träff vid Högsjö-stugan. Dahlins motor kommer och visar skotrar . Försäljning av hamburgare, varmkorv, dricka, kaffe etc, mellan kl 11.00-14.00. Väl mött.

fredag 26 februari 2010

På Stan

Hej!

Vi ville bara flagga för Kramfors Vinterfest 5-6 mars! Ni som var med ifjol kommer att känna igen er - det blir tältkåtor på torget med levande musik och gott käk. På fredagkvällen blir det hejdundrande invigning med eldshow och orientalisk dans. Missa inte!

Lördagens program sträcker sig från kl 12:00-18:00. Det kommer finnas en skyltad led in till Kramfors centrum och den tillfälliga skoterparkeringen vid busstationen. Frosty Demons kör Bigjump, det finns miniskotrar för barnen, hundspann, renturer, häst med vagn, isbana och mycket mera. BN:s, Dahlins och HK motor finns också på plats.

Kl 16:45 är det skotercrusing, och då vore det kul om många var med och körde! Det blir tävling där man kan rösta på sin favoritskoter. Vinsterna är skänkta av Snowride.

För mer information, se www.nastakramfors.se

Vi ses!

onsdag 24 februari 2010

4-stroke

Hej igen!Skrev fel datum ang. turen till VegsjönDet skall vara 21/3 & inget annat.Jonas

tisdag 23 februari 2010

Viking rs

Kul att du är tilbaka jonas,självklart att jag hänger på

ps LOVAR att inte hä någon i bandtuneln den här gången,ha ha ha

GÖRAN,

tisdag 23 februari 2010

4-stroke

Hej alla glada!Den 20/3 är det voffeldag i Aspnäs kursgård ( h-sand scout kår arr.) vid Stor-Vegsjön.Har varit dit några ggr, brukar vara en trevlig tur. Men nu var det några år sedan sist ( väder & små barn ) har kommit i mellan.Men nu är jag på G igen.Tänkte åka från Ok & över habborn & ev. \\\\\\\"genvägen \\\\\\\" runt Viksjö ( det får inte bli en för kort tur )Kommer att lägga in ett nytt inlägg när det närmar sig.Vill bara förvarna om vad som är på G.// Jonas A//

måndag 22 februari 2010

anhörig och skoterägare

ÄR det etiskt korrekt att köra skoter på kyrkogården ????? såg till min fasa att det är någon som varit där på gudmundrå kyrkogård.Hur kan man vara så respektlös att man kör mellan gravarna???Sådant beteende ökar inte förståelsen för skoteråkare direkt!!

JAG SKÄMS över att vara skoterägare när jag ser sådan brist på respekt för de anhöriga som besöker sina älskades gravar.

måndag 22 februari 2010

Duracell

Verkade t0mt... =(

måndag 22 februari 2010

Ghostman

Blev det någe folk på skoter skojset?

måndag 22 februari 2010

 

Visa nummer << Första < Föregående 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Nästa > Sista >>Sida 90 av 160
Powered by Phoca Guestbook