Gästboken
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

Chockad

hmm vem var det som klagade huh?Tror inte att en sån insändare ens behöver svaras på:den säger allt.

fredag 06 januari 2012

wictor

arbetaren: Det var folk som var ute i höstas, människor som tillochmed inte har något med klubben att göra, som röjde sträckan latberget-icktjärn, tyvärr kunde jag inte hjälpa till något för vi hade för mycket jobb på företaget, men en stor eloge till de grabbarna som röjde. Och då såg man inte skymten till av de hära "hjältarna" som ska försöka rensa leden nu. Hade de varit i farten då hade kanske icktjärn-hansjöliden varit rensad nu. Så ja tycker ni är sent ute, och skyll er själva, ni skulle hjälpt till i höstas istället för att komma och klaga nu att leden inte går att köra. Stå där och ryck i träden som bågat in ni! sen skönt att åka bil hem ifrån finnmarken istället för att åka på urusel led och frysa arslet av sig..

fredag 06 januari 2012

Arbetaren

Wiktor: Så du överlåter med varm hand till andra att jävlas med träden. Solidariskt och hjäpsamt.

fredag 06 januari 2012

Wictor

För att det är tusentals inbågade stammar över leden, jag vill åka skoter och inte stå och jävlas med några träd..

fredag 06 januari 2012

Jonke

Men hallå varför är det ingen som åker från kramfors via icktjärn mot finnmarken?

fredag 06 januari 2012

wictor

Åkning idag i finnmarken. Avlastning i habborn runt tio. Blir nog ett 15-20 tal skotrar som tar vagn upp så blir trångt om plats skulle jag tippa på!

fredag 06 januari 2012

Frånka

God fortsättning på det nya skoteråret vänner! Finns det några som känner sig manade att göra en insats i björndalen nån dag så vi kan börja sladda!! Skriv en rad här eller på FB.. tanken är på torsdag eller fredag. Har nu skottat upp min vanliga parkering nere på lägdan så det finns plats för er alla! ;-) Frånka

tisdag 03 januari 2012

Kai

Nån som har en aning om istjocklek i finnmarken??

tisdag 03 januari 2012

ann

Hej X Nä , då vore det väl ingen vits med att ta upp anmälningar till det :).All viktig info kommer naturligtvis, att som tidigare, att läggas ut på hemsidan i kortform. Den som anmäler sig till "nyhetbrevet" antar vi är extra intresserade av vad som sker i klubben . Nyhetsbreven kommer därför att innehålla mer detaljerad info om det som läggs ut (på hemsidan) samt information som inte är av vikt för alla medlemmar men som är intressant för medlemmar som är "extra intresserade och engagerade". Så X och alla andra medlemmar: anmäl er till nyhetsbrevet

tisdag 27 december 2011

X

Lägger ni ut "nyhetsbrevet" på hemsidan oxå?

måndag 26 december 2011

Ordförande

Ja du Dagmar, Undra hur mycket oreda du ställt till med i skogen?? Väl mött i blåsten!

måndag 26 december 2011

Medlem

Kanonkul med ert nyhetsbrev!! Tack för det=)

söndag 25 december 2011

Ordförande

GOD JUL

lördag 24 december 2011

Frånka

Uppdatering gällande Björndalen!!! Det kommer att börja krossas grus där efter jul! Det har idag körts in ett krossverk samt igår var det en hyvel där och har kört upp vägarna! Vet inte än hur mycket som plogats men skall reka nån dag framöver. Detta innebär att vi MÅSTE få iordning leden genom hela Björndalen!!!! Bara att bita i det sura äpplet!!!!!!!

tisdag 20 december 2011

Ordförande

Klubben har sedan några år en släpvagn. Den kan du som medlem hyra till ett kanonpris, endast 100:-/dygn. Kontakta Magnus på 070 - 603 9333 för vidare info!

fredag 16 december 2011

Ordförande

Jag vet inte vart! Men det har fallit en del träd i området! Så vi ska göra en koll hur det ser ut på lederna!

tisdag 13 december 2011

wr

Ordförande, hoppas bara vi får nog med snö så detta kan uppfyllas då! Förresten, lederna som ni ska rensa från träd, vilken sträckning där det? Från sista sandgropen(skjutbanan) och upp till sjupuss, och från sjupuss och mot själandsjön är det nämligen inga träd över vägen, var nämligen där och körde i söndags! =)

måndag 12 december 2011

Ordförande

Vi har har tagit ett beslut om att sladda lederna tidigare och mer ofta! HOPPAS bara att vi orkar uppfylla detta!

måndag 12 december 2011

wr

Klart är ju att om leden över icktjärn-hansjöliden är sladdad och fin, då är det en ytterst trevlig led att åka, än om den är lite trång ibland! :)

måndag 12 december 2011

Ordförande

Vilken tur du inte tog illa upp=) Tack för det! Jo vad beträffande det spår man har använt sig av i "överfälle" så är det INTE och har ALDRIG varit en led där! Och med det menar jag att klubben har inte förlagt en led där! Däremot har vi varit markägaren behjälplig med skyltar mm. eftersom markägaren har varit snäll och låtit snöskoteråkare kört den vägen! Och nu när det inte har skötts av "oss" så väljer markägaren att inte låta "oss" köra där mer! Den respekten tycker jag vi måste ge markägaren! Eller vad tycker du/ni?? Vidare i detta jobbas det ganska hårt för att leden över icktjärn-hansjöliden-storvattnet skall vara ett bättre alternativ! Jag hoppas att "vi" kör rätt väg i vinter, så kanske det kan öppnas nya möjligheter i framtiden! Väl mött I LEDEN!

måndag 12 december 2011

 

Visa nummer << Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>Sida 8 av 90
Powered by Phoca Guestbook