Gästboken
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

Thomas Källman

Lördagen den 4/2 är skoterstugan
i Högsjö öppen med försäljning
av hamburgare, korv, dricka
och kaffe. Tid 11.00-14.00.
Väl mött.

torsdag 02 februari 2012

Ordförande

Vi måste ta det lugnare runt latberget!!! Kör försiktigt igenom där!

torsdag 02 februari 2012

Thomas Källman

Lördagen den 28/1 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Tid 11.00-14.00. Väl mött.

fredag 27 januari 2012

Ordförande

Måste passa på och berömma alla skoteråkare som kör runt Västby ,ramvik , kvissla och lunde mot tueggen!! En markägare sa till mig att "ni" sköter er förjävligt bra "pojkar" ingen som kör utanför leden! Det var väldans kul att höra!! Fortsätt så!

onsdag 25 januari 2012

Ordförande

Jo helt rätt Intresserad! Men jag har gjort den bedömningen att de som är inblandad i denna körning har fått informationen om att detta inte är ett lämpligt ställe att köra på! Och helt sant med att alla drabbas i slutändan... har redan börjat visat sig i Högsta! Där det blir hårdare krav på åkarna i och med att man inte har respekterat avik ej från leden skyltar! MEN Sen ligger ett stort ansvar på oss i klubben att ordna bra leder till skoteråkare! Och där orkar vi inte hålla den standard vill skulle vilja! Men vi jobbar för fullt för att öppna alla spår, och tyvärr har vi inte hunnit med Bla. Högsta! Vi måste släcka en massa småbränder där viktiga markägare kommer med synpunkter ang. körningen!

onsdag 25 januari 2012

Thomas Källman

Lördagen den 28/1 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Tid 11.00-14.00. Väl mött.

tisdag 24 januari 2012

Intresserad

Tack för svaret Ordörande ! Men om man läser vad som skrevs på eran fb sida när det uppdagades att det körts på nyplanteringar så fick man uppfattningen om att ni visste vem det va och att det va en medlem så här står det! Magnus Lorentzen:Några av de som kört är medlemmar i GSK. Borde det inte tas ett snack med dessa medlemmar så dom får ta sitt ansvar ? Egentligen spelar det ingen roll om man är med i en klubb eller inte ! Alla har en skyldighet att följa lagen och man kan inte belasta en klubb för vad en del ställer till med ! Men alla drabbas ju i slutändan....

tisdag 24 januari 2012

Ordförande

Intresserad: det som har hänt är polisanmält! Och jag tror det är bra om det inte hamnar i tidningen, utan här först! Så har vi en chans att begränsa körningen! Sen är det nog både medlemmar och de som inte är medlemmar som kör, med tanke på att klubben har ca130 medlemmar inkl,familjer! Och jag tror det finns fler skotrar än så?!?

tisdag 24 januari 2012

Intresserad

Konstigt att det är så sönderkört på planteringar och att det bara finns att läsa här ? Hade det varit min plantering som blivit nerkörd hade det polisanmälts och stått i tidningen och inte stannat med ett samtal till en skoterklubbs ordförande. Sen måste det ju finnas massor av skoterförare som är ute och kör och förstör för andra som inte är ansluten i klubben,

måndag 23 januari 2012

Ordförande

Vad är det för fel på att respektera markägarna inom vårt ledområde? Nu kör man kors och tvärs över lägdor igen! Använd leden!!! Och går det inte att ta sig fram på leden, har du två alternativ! Röj eller lämna skotern hemma! Skärpning nu skoteråkare!

måndag 23 januari 2012

johnny

hej är det nån som vet hur isen är i nästvattnet

lördag 21 januari 2012

Thomas Källman

Leden mellan Tuäggen och Högsjö-stugan är röjd. Sladdades i onsdags.

fredag 20 januari 2012

BN´s

provkörning av YAMAHA snöskoter 2012 *Venture TF ( servo styrning ) *Apex xtx( servostyrning ) *Nytro X-Ride 153 *Venture MultiPurpose *RS Viking 26/1-12 kl.11-14 Bakom OK, nedanför Gudmundrå Hembygdsgård Medtag förarbevis Välkommen BN´s Kramfors

torsdag 19 januari 2012

Thomas Källman

Lördagen den 21/1 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött

onsdag 18 januari 2012

Annelie Svanberg

Hejsan. Idag när jag var ute på stan hittade jag en nyckel till en skoter, en Polaris närmare bestämt. Om någon av er vet att ni har tappat bort er nyckel kan ni kontakta mig på 0612-26312. Återfås mot beskrivning av vidhängande nyckelring. Om ingen hör av sig inom en vecka lämnas den in på polisstationen i Kramfors.

lördag 14 januari 2012

Ordförande

Ja då var 2012 första medlemsmöte avklarat! Nu tar vi nya tag framåt genom leden=) Dagarna kommer att bestå av kviströjning... Hoppas vi kommer igenom "väggarna" !

fredag 13 januari 2012

Ordförande

Ja nu har man haft ett samtal med en markägare som inte var så imponerad av oss skoteråkare!!!!! Flera planterade hyggen som är fullständigt nerkörda! Alltså värden för runda tal en 300.000:- Som känns bortkastat!!!!(för bara denna markägare som jag pratat med! Dom är flera markägare som är lika drabbade) Alltså här pratar vi värden för hur mycket pengar som helst!! Hur ska jag som Ordförande i en skoterklubb kunna säga till markägarna runt om i vårat område, att dom ska hjälpa oss med att vi får dra leder på och igenom deras marker(?????) för att vi skoteråkare inte ska köra på "hyggena"!! Ni som kör PÅ lederna i vårat ledsystem behöver inte ta åt er av detta, men vi alla måste försöka få en rätsida på detta, och det NU! Det känns fördjävligt att få detta samtal! LÄS "terrängkörningslagen"! 1 § Körning i terräng med motordrivet fordon för annat ändamål än jordbruk eller skogsbruk är förbjuden i hela landet 1. på barmark, 2. på snötäckt skogsmark med plant- eller ungskog, om det inte är uppenbart att körningen kan ske utan risk för skada på skogen, 3. på snötäckt jordbruksmark, om det inte är uppenbart att körningen kan ske utan risk för skada på marken. Väl mött /Ordförande Magnus Lorentzen

onsdag 11 januari 2012

Ordförande

Hej allesammans! Med tanke på debatten här på internet, så bör det finnas en hel del att diskutera!? Jag tycker att vi/ni går man ur huse och deltar i möte på Torsdag den 12/1 kl. 19.00 i Ådalsskolans matsal! Vi från styrelsens sida har en hel del förändringar som vi kommer att göra här under våren! Och vill ni inte att detta ska bli verklighet så tror jag att det är ganska smart att delta på mötet!!!! Som sagt kom och delta! Och framför allt!!! Tala om hur ni vill ha det!!! Annars blir det som styrelsen beslutar........ Väl mött! Ordförande Magnus Lorentzen

måndag 09 januari 2012

Mats

Nu är det körbart från Fiskja/Ramsjövägen och iallafall upp till Långmyren. Det är bra med snö men lite blött på sina ställen.

söndag 08 januari 2012

johnny

hej är det nån som vet hur isen är i nästvattnet

söndag 08 januari 2012

 

Visa nummer << Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>Sida 7 av 90
Powered by Phoca Guestbook