Subject *
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

Nille

Fredagkväll 25/1 mellan 18-21 är skoterstugan vid skälandsjön öppen med försäljning av hamburgare, korv, godbitar kaffe och dricka. Välkommen.

onsdag 16 januari 2013

besviken markägare

Hej alla skoteråkare.

Min tanke med detta inlägg är ej att "haffa" någon/några utan endast uttrycka en tanke.
Hade för en tid sedan en grupp skoteråkare som körde på skogsmark, inget fel med det, om det inte vore för att marken de körde på var en ca 8 årig skogsodling(hygge) med plant på ca 1m. Då det var ett större sällskap med maskiner av modell värre(längre drivband och motorstarka) så grävde de rätt bra i snön och det är kört kors och tvärs över odlingen. Nu har jag inte hunnit inventera i odlingen utan det skall väl ske till sommaren om det anses behövas, men har man otur så kan dessa oförsiktiga herrar(såg ej ut att vara ungdomar då det var fullvuxna individer) skadat plant i odlingen för ca 5000-7000kr/hektar. Detta då de förmodlingen endast vill "leka" och då detta kan bli en dyr lek, för mig. Jag skulle vilja be dem som läser detta och är förståndiga nog att ta åt sig, samt de herrar som körde i min skogsodling(om de nu läser i detta forum) att ta åt sig av det jag säger. Jag har goda förhoppningar om att ni som läser detta och ej känner er skyldiga skall undvika att köra där ni riskerar att köra sönder plant, och till herrarna som nu känner sig skyldiga är kanske hoppet ute för men jag skulle även vilja be er, ibland huvudlösa och oaktsamma förare, att be er om samma sak. 
Om någon som läser detta även känner någon av herrarna som körde i skogsodlingen så kan ni be dem att ta hänsyn nästa gång. Skamligt då vuxna individer inte tänker länge än vad näsan räcker. 
Enda beskrivningen av marodörerna jag kan ge är att någon hade en huvtröja på sig som det stod nånting med höga kusten riders eller freeriders?? på? 
Jag behöver inte få något namn då jag ej tänker göra någon stor sak utav detta men jag hoppas att jag skänkt lite vett till dessa förare.
Min mark är mellan Valasjön och S

tisdag 15 januari 2013

Glenn

Johnny : Jag har kartor hemma.

tisdag 15 januari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 12/1 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, kaffe och dricka. Väl mött. . .  .

fredag 11 januari 2013

johnny

hej jag undra var man kan köpa skoterleds karter

fredag 11 januari 2013

Thomas Källman

Ett stort tack till alla er som besökte oss i Högsjöstugan idag. Hoppas vi ses under kommande lördagar. Vi som jobbade.

lördag 05 januari 2013

Glenn Ordförande

Hej  Som ni alla kanske vet så har det förekommit skadegörelse uppe i Tueggenstugan. Bänkar som vi hade inne har blivit uppeldade ute och 3 glasrutor är sönderslagna samt att det har eldats på bordet inne.mm  Vet inte vad man försöker få ut av detta men tycker det är bedrövligt hur man kan bete sig på detta vis och bara förstöra. Vi i GSK strävar efter att få en bra fungerande klubb med två fina stugor som är till för skoteråkare och allmänheten. Och så händer det sånt här. Tråkigt. Detta är polisanmält och bilder är skickat till dem. Polisen jobbar nu vidare med detta och vi hoppas att det kommer en lösning.

onsdag 02 januari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 5/1-13 öppnar vi skoterstugan i Högsjö med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Tid 11.00-14.00. Väl mött...

onsdag 02 januari 2013

Glenn Ordförande

Idag är det spårat och sladdat från Latberget upp till Sjupuss.  Åkte över Kyrkviken igår och den är blöt. Vet också att det är blött uppe i Finnmarken. Tänk på det om ni ska ut och åka. Det är fortfarande förbjudet att åka Storbacken upp mot Finnmarken. 

 

Jonke: Det blir ingen kalender i år. Skoterrådet ska ta tag i det till nästa sesång.

lördag 29 december 2012

jonke

Är det någon aktivitetskallender på gång ?

Är det några träffar bestämda?

onsdag 26 december 2012

Glenn

Till broar: ja vi har lite pall men det behövs ju alltid mer..så vi är tacksam till allt vi kan få.

Till Christian: Ja det finns kartor att tillgå..är för tillfälligt nere i s-holm men kommer hem i morgon onsdag så då kan du riga mig så fixar vi det.

tisdag 25 december 2012

Frånka

Lite info ang förarbevisutbildning....

Har beställt hem böcker för en första utbildning, men vågar inte gå ut med nått datum pga. att jag inte vet hur jag jobbar framöver. :-(
Dessutom tog min dator pension för all framtid i måndags så jag har lite jobb att få tillbaka alla mail och andra uppgifter som låg i den!!!!
Så om ni vill mig nått så använd franka.1965@gmail.com istället....
  Mvh Mats

torsdag 20 december 2012

Christian

Hej! Finns det ledkartor att ta del av? Mvh Christian

 

torsdag 13 december 2012

Broar

Kan jag hjälpa till med lite sj pallar eller är sånt fixat?

onsdag 12 december 2012

Glenn Ordförande

Jonke: Japp det stämmer.

Danne: Om du går in på förstasidan finns det mail till Mats & Göran dom har hand om förarbeviskurs och när dom tänkt starta.

måndag 10 december 2012

jonke

Har inte varit med riktigt nu jag.är det fortfarande broar som måste repas eller vad behövs

söndag 09 december 2012

Danne

Hej när kommer det bli aktuellt för förarprov terrängskoter i år 2012/2013 börjar ju bli snö nu så skulle vara intressant att veta /mvh

tisdag 04 december 2012

Glenn Ordförande

Jonke: Björndalen är röjjd..bara ski-doo bron där som är kvar att göra..men till det behövs lite folk som kan hjälpa till.

Myre spåret är klart..sammt från golfbanan upp till tueggen tro ja ska vara klart.

I övrigt är det några broar som måste få en översyn. 

tisdag 27 november 2012

jonke

hur går det med allt röjning ?

vad blev det sagt på mötet?

 

tisdag 27 november 2012

Glenn

Röjning inställd idag lördag 6/10

lördag 06 oktober 2012

 

Powered by Phoca Guestbook