Subject *
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

Glenn

Hej

Som ni kanske redan vet så blir det en vinterdag på stan på lördag ( 16/2) Vi skoteråkare får även i år köra skoter in till stan, för att kika på knallar av olika slag, och kanske köpa en grillad hamburgare av oss i GSK..:) I år kör vi in via Flogsta och vidare bort förbi Hällgumsgatan och upp bakom hotell Kramm. Vi har skoterparkeringen utanför Krambo. Det kommer att sitta skyltar ute efter spåret så man ser vart man ska åka. Så får vi hoppas på att det blir en bra dag med bra väder.

fredag 15 februari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 9/2 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

fredag 08 februari 2013

Peter Vestin

Vill rikta ett litet tack till de hänsynsfulla skoteråkare som kör vägen i gamla Storbacken. Det är tacksamt att ni stannar och kör åt sidan, när vi kommer med våra hästar. Tack för det!! 

måndag 04 februari 2013

Nille

Fredag 22/2 mellan 18-21 kommer stugan vid skälandsjön vara öppen med försäljning av hamburgare, korv, kaffe och dricka. Hoppas det blir lika kul som förra gången.

lördag 02 februari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 2/2 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

fredag 01 februari 2013

Glenn Ordförande

Daniel: Görans mail finns på startsidan..bara att skrolla ner..han vet mer om när det blir en kurs till.

söndag 27 januari 2013

Daniel Sjödin

Hejsan, är lite nyfiken på när nästa kurs för förarbevis är, och mailadressen till göran lindström? Tack på förhand.

söndag 27 januari 2013

Nille

Tack alla som kom till skälandstugan ikväll, otroligt kul för oss som jobbade. Tippar på 60-70 skotrar.

Tack för responsen, personalen.

fredag 25 januari 2013

Nille

Fredagkväll 25/1 mellan kl 18-21 är Härnösands skoterstuga vid skälandsjön öppen med försäljning av hamburgare, korv, godbitar, kaffe och dricka. Välkommen!

torsdag 24 januari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 26/1 mellan kl. 11.00-14.00 är skoterstugan i Högsjö öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött...

torsdag 24 januari 2013

Ordförande

Hej

Skoterträffen på lördag i Tueggen INSTÄLLD!

pga finns inga som kan grilla/sälja hamburgare. Vi kommer flytta den till ett annat datum.

onsdag 23 januari 2013

Peter J

Men åk snöskoter istället!

onsdag 23 januari 2013

Besviken markägare

Jimmy Lundkvist, du var de en stolle utan dess like. Till mig har du då icke ringt och samtalat fast än jag bor i Kramfors kommun. Ang. hjälp från eran organisation, klubb, grupp eller vad det själv är ni kallar er så vill jag ej heller ha den. Skyltning klarar jag själv men jag anser att det skall EJ behövas ifall NI förare av dessa motorfordon tar ansvar för er framfart så ni EJ skadar skog och mark.  Min ambition var aldrig att "sätta" dit någon som jag tidigare gjort klart, utan endast väcka samtal kring detta. Tråkigt om man måste ta till rättsliga åtgärder..

onsdag 23 januari 2013

Jimmy Lundqvist

Till Besviken markägare! Nu har jag samtalat med så gott som alla markägare (utom SCA och en som äger ett skifte som går mot Kroksjön) mellan Valasjön till Stornordsjön och ingen känns vid detta. Jag har försökt att & Freeriders vägnar vara tillmötesgående och hjälpa dig som markägare med att ex.skylta sprida info mm. Då du ej vill ge dig till känna (vilket både jag och de markägare jag talat med) tycker är märkligt då jag/vi bara vill hjälpa till, kan jag ej göra så mycket mer åt saken. Mitt erbjudande om att hjälpa dig med att lösa problemet på bästa sätt står kvar. Jag bor ca 200m från den väg du svänger upp till din mark och finns alltid på mobilen (hitta.se). Med detta avslutar jag denna diskution och jag/Freeriders tar helt avtånd från denna sk skadegörelse om du inte har mer konkret att komma med. /Mvh Jimmy Lundqvist

tisdag 22 januari 2013

Ordförande

Hej

 Finns det några som kan hjälpa till att grilla hamburgare på vår skoterträff: Lördag 26/1 i Tueggen stugan.. mellan 11-14

kontakta mig snarast om ni kan.

tisdag 22 januari 2013

besviken markägare

Min mark är belägen mellan valasjön och stornordsjön

tisdag 22 januari 2013

Mattias Tjärnström

Hej Besviken markägare

mig själv och Jimmy Lundqvist startade en hemlig grupp på Facebook bara för att jämlika friåkare skulle kunna åka tillsammans och vara föredömmen för andra och för att göra friåkning mer rumsrent och påvisa att det inte är bara yngre samt vissa äldre förmågor utan folkvett och respektlösa personer som kör och inte har respekt för andras egendom och retar lokalbefolkning, tråkigt att detta har hänt på din egendom men vi försöker påtala till alla på forumet att vi ser ledkörning som transportsträcka till avsides myrar och ledningsgator att njuta av våran friåkning, och att det ger oss inget att "busköra" innan vi kommit dit.

Vi står eller stödjer eller står bakom någon som inte respekterar annans egendom och hjälper mer än gärna till för att få bukt med denna skadegörelse på din egendom.

påvisa gärna vilket område det är så vi kan reda ut och hjälpa dig, OBS! vi vill inte att det skall finnas någon gråzon och hjälper gärna till med skyltning.

Huvtröjorna var bara en kul grej som ett 60 tal personer nappade på.

Vänliga Hälsningar

Mattias Tjärnström

måndag 21 januari 2013

besviken markägare

Hej Jimmy.

Man skall ej dra alla över samma kam och säga att ni ej respekterar oss markägare eller terrängkörningslagens omfattning, detta var ej heller min mening att göra med skoteråkare eller dig som ägare av denna tröja. 

Men du som äger en sådan tröja som jag tycks mig sett, du kanske var med eller känner dessa skoteråkare som körde i min skogsodling? Jag tänker inte kontakta dig för jag vet ej vad vi skall diskutera då jag ej hunnit inventera de troliga skadorna på min odling. Om skadorna är besvärande kan vi ta kontakt till sommaren då jag inventerat.

det finns en terrängkörningslag som både ni som förare av snöskoter eller allehanda maskiner måste respektera, likaväl som vi markägare måste respektera terrängkörningslagen och låta er få köra på vår mark. För annars börjar vi ta lagen i egna händer och det är då olyckligt.

jag ber er att tänka efter innan ni kör(sönder)!

mvh markägare runt valasjön.

 

 

 

måndag 21 januari 2013

Jimmy Lundqvist

Till Besviken markägare! Först av allt vill ja beklaga händelsen. Jag tycker naturligtvis att detta är synd&skam, det är inte meningen att någon skall bli drabbad negativt av skoteråkning. Jag  bor i Västansjö och åker skoter, jag har även en tröja enligt din beskrivning dock känner jag mig inte träffad av ditt inlägg då jag är jägare som är van skog&natur och vet hur man ska bete sig där. Jag vill helst inte bära "hundhuve" för nåt som nån annan gjort och vill gärna hjälpa till att reda ut detta och tala förövarna till rätta. Kontakta mig.. /Mvh Jimmy Lundqvist.

måndag 21 januari 2013

Thomas Källman

Lördagen den 19/1 mellan kl. 11.00-14.00 är Högsjös skoterstuga öppen med försäljning av hamburgare, korv, dricka och kaffe. Väl mött .

fredag 18 januari 2013

 

Powered by Phoca Guestbook