Subject *
Namn *
Innehåll *
Bildverifiering * Verifieringsbild (Captchabild)Ladd om bild
  Mänsklighetskontroll: Vad blir tre + tre? Svara med siffra
Ange svar
   
 

Kai

Nån som har en aning om istjocklek i finnmarken??

tisdag 03 januari 2012

ann

Hej X Nä , då vore det väl ingen vits med att ta upp anmälningar till det :).All viktig info kommer naturligtvis, att som tidigare, att läggas ut på hemsidan i kortform. Den som anmäler sig till "nyhetbrevet" antar vi är extra intresserade av vad som sker i klubben . Nyhetsbreven kommer därför att innehålla mer detaljerad info om det som läggs ut (på hemsidan) samt information som inte är av vikt för alla medlemmar men som är intressant för medlemmar som är "extra intresserade och engagerade". Så X och alla andra medlemmar: anmäl er till nyhetsbrevet

tisdag 27 december 2011

X

Lägger ni ut "nyhetsbrevet" på hemsidan oxå?

måndag 26 december 2011

Ordförande

Ja du Dagmar, Undra hur mycket oreda du ställt till med i skogen?? Väl mött i blåsten!

måndag 26 december 2011

Medlem

Kanonkul med ert nyhetsbrev!! Tack för det=)

söndag 25 december 2011

Ordförande

GOD JUL

lördag 24 december 2011

Frånka

Uppdatering gällande Björndalen!!! Det kommer att börja krossas grus där efter jul! Det har idag körts in ett krossverk samt igår var det en hyvel där och har kört upp vägarna! Vet inte än hur mycket som plogats men skall reka nån dag framöver. Detta innebär att vi MÅSTE få iordning leden genom hela Björndalen!!!! Bara att bita i det sura äpplet!!!!!!!

tisdag 20 december 2011

Ordförande

Klubben har sedan några år en släpvagn. Den kan du som medlem hyra till ett kanonpris, endast 100:-/dygn. Kontakta Magnus på 070 - 603 9333 för vidare info!

fredag 16 december 2011

Ordförande

Jag vet inte vart! Men det har fallit en del träd i området! Så vi ska göra en koll hur det ser ut på lederna!

tisdag 13 december 2011

wr

Ordförande, hoppas bara vi får nog med snö så detta kan uppfyllas då! Förresten, lederna som ni ska rensa från träd, vilken sträckning där det? Från sista sandgropen(skjutbanan) och upp till sjupuss, och från sjupuss och mot själandsjön är det nämligen inga träd över vägen, var nämligen där och körde i söndags! =)

måndag 12 december 2011

Ordförande

Vi har har tagit ett beslut om att sladda lederna tidigare och mer ofta! HOPPAS bara att vi orkar uppfylla detta!

måndag 12 december 2011

wr

Klart är ju att om leden över icktjärn-hansjöliden är sladdad och fin, då är det en ytterst trevlig led att åka, än om den är lite trång ibland! :)

måndag 12 december 2011

Ordförande

Vilken tur du inte tog illa upp=) Tack för det! Jo vad beträffande det spår man har använt sig av i "överfälle" så är det INTE och har ALDRIG varit en led där! Och med det menar jag att klubben har inte förlagt en led där! Däremot har vi varit markägaren behjälplig med skyltar mm. eftersom markägaren har varit snäll och låtit snöskoteråkare kört den vägen! Och nu när det inte har skötts av "oss" så väljer markägaren att inte låta "oss" köra där mer! Den respekten tycker jag vi måste ge markägaren! Eller vad tycker du/ni?? Vidare i detta jobbas det ganska hårt för att leden över icktjärn-hansjöliden-storvattnet skall vara ett bättre alternativ! Jag hoppas att "vi" kör rätt väg i vinter, så kanske det kan öppnas nya möjligheter i framtiden! Väl mött I LEDEN!

måndag 12 december 2011

wr

Ingen fara ordförande! Var bara ett inlägg om hur dumt det verkar att måste åka över icktjärn-hansjöliden-storvattnet om man vill till finnmarken/nästvattnet, istället för att kunna få åka över överfälle. Nu är jag inte någon som åker ofta över överfälle, väldigt sällan skulle jag snarare säga, men för de som åker där ofta måste det ju bli en himla omväg? Kanske klubben får medla och försöka hitta en ny led över överfälle eller storbacken om nu någon markägare sätter sig på tvären, för markägaren har ju rätt att neka att GSK drar sin led där över, vilket det verkar som de gjort? Tror att om inte någon led finns så lär väl körningen ske där leden har gått ändå, av gammal vana? Detta lär ju bli ett himla "ståhej" om i vinter. Väl mött därute!

måndag 12 december 2011

Ordförande

Efter den storm och myckna snöandet i Fredags! Har vi en hel del nerfallna träd över leden i Finnmarken! ( Enligt utsago) Så nu på Lördag är det några som tänker försöka köra upp våran led däruppe! Så är det någon som är sugen att hjälpa till så är det helt okej! Hör gärna av er till mig! 070 603 93 33

måndag 12 december 2011

Ordförande

Ursäkta mig! Jag städa bort massa SPAM och då rök nog ditt inlägg! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för det! Skriv gärna in det igen! MVH Magnus Lorentzen! 070-603 93 33

måndag 12 december 2011

wr

Försvann mitt förra inlägg? Knepigt?

måndag 12 december 2011

klubben

Klubben ?????DET vill säga alla medlemmar ?????

måndag 12 december 2011

wr

Så man skall behöva åka runt åt nästvattnet-storvattnet-hansjöliden-icktjärn om man bor t.ex i sjöbosjön eller i nästvattnet för att komma ner på låt säga stora okq8?? Låter som ren och skär idioti! Nu är det upp till skoterklubben att fixa så att man kan åka över ytterfälle/storbacken på något sätt utan att det blir en massa tjaffs..

måndag 12 december 2011

Knutte

Det spelar väl ingen roll vad lagen säger om dom boende där inte vill att man ska köra där kan man inte respektera det då?

måndag 12 december 2011

 

Powered by Phoca Guestbook